درباره سمعک نامرئی:
زیبایی شناسی در حوزه کاربرد سمعک، همواره دغدغه مددجویان و مبتلایان به کم شنوایی بوده است. سایز سمعکها همواره در حال کوچک و کوچکتر شدن بوده است. دستهای از سمعکهای داخل گوشی که به صورت کاملا عمقی قالبگیری و بسیار ظریف ساخته میشوند و در انتهای مجرای گوش قرار گرفته و دیدی از بیرون ندارند را اصطلاحا سمعک نامرئی مینامند. انواع سمعکهای داخل گوشی شامل سمعکهای ITE (داخل گوشی)، ITC (داخل مجرایی)، CIC (کاملاً داخل مجرایی)، IIC (نامرئی) می شوند که به ترتیب از نظر اندازه کوچک تر و ظریف تر میباشند.
نحوه قرارگیری سمعک نامرئی:
سمعک های داخل گوشی و سمعک های نامرئی، عموماً براساس قالب گوش هر فرد که نشانگر تمامی ویژگی های منحصر به فرد ساختار گوش همان فرد است ساخته می شود. بسته به میزان کاهش شنوایی و شکل مجرای گوش و سن کاربر سمعک و … اندازه نهایی و عمق قرارگیری سمعک، تعیین می گردد. سمعک های نامرئی یا داخل گوشی به راحتی در داخل مجرای گوش کاربر سمعک قرار میگیرند و خود کاربر با استفاده از دستگیره های نامرئی به راحتی آن را در میاورد.

مزایای سمعک نامرئی:
مهمترین مزیت سمعک های داخل گوشی یا سمعک های نامرئی مربوط به حوزه زیبایی شناختی این سمعک ها می باشد. عموماً کاربران به علت ظاهر پنهان این سمعک ها، تمایل به کاربرد سمعک های داخل گوشی دارند. از جمله دیگر مزایای سمعک های اصطلاحاً نامرئی می توان به عدم وجود بخشی از سمعک در پشت لاله گوش اشاره کرد که شانس تعریق و خرابی سمعک را می کاهد و کاربرد تلفن و هدفون و عینک را همراه با کاربرد سمعک، بسیار ساده و مقدور می سازد. گرچه که این سمعک ها محدودیت های تکنولوژی هم دارند و شنوایی شناسان بسته به تمام نیازها و ویژگی های شنوایی هر کاربر، در نهایت بهترین سایز را به هر کاربر سمعک، پیشنهاد می کنند.
انواع سمعک نامرئی:
سمعک های داخل گوشی یا اصطلاحاً نامرئی، کوچکترین نوع سمعک ها از نظر سایز هستند و می توانند به صورت پیش ساخته جهت تجویز فوری و تک جلسه ای یا با قالبگیری از گوش و به صورت انحصاری برای هر فرد و هر گوش، ساخته شود. انواع سمعک های داخل گوشی، که در تمامی آن ها تمام بخش ها و قطعات سمعک در داخل گوش قرار می گیرند، شامل سمعک های ITE یا داخل گوشی، ITC یا داخل مجرایی، CIC یا کاملاً داخل مجرایی , IICیا نامرئی می شوند که به ترتیب از نظر اندازه کوچک تر و ظریف تر می شوند.

ضمانت سمعک نامرئی:
سمعک ها داخل گوشی یا نامرئی به جرم گوش، تعریق گوش، رطوبت و گرد و غبار حساس اند. باید نکات لازم برای نگهداری این سمعک ها و نظافت آنها مدنظر قرار گیرد. گارانتی، وارانتی و ضمانت نامه معتبر از سوی شرکت های تجهیزات پزشکی مرتبط با سمعک ها، برای این قطعات الکترونیکی حساس، بسیار لازم و حیاتی اند و در کلینیک سمعک شهرسمعک برای تمامی سمعک ها، همراه با روند تجویز و تنظیم تخصصی سمعک، در نظر گرفته می شوند.
قیمت سمعک نامرئی:
قیمت سمعک های نامرئی بسته به سطح تکنولوژی به کار رفته در آن و نوع برند سازنده آن، متفاوت بوده و میتواند در رنج قیمتی پایین، متوسط یا بالا باشد. مریم فغانی زاد تهران، شنوایی شناس و مسئول کلینیک شهر سمعک، مهمترین عامل کوچک شدن سایز سمعک نهایی را، تبحر متخصص در قالبگیری در کنار طول و قطر مجرای گوش کاربر میداند.